MÒNICA MORENO BERNAT


Arquitectades de 2001 per l’Escola d’Arquitectura de Barcelona a la UPC.

Col·labora en el despatx professional  de Josep Maria Rodés des de l’any 1994 fins l’any 2000 començant com a becària fins arribar a cap de projectes i desenvolupar diversos multisales de cinemes i dirigint les obres.

L’any 2000 s’incorpora al despatx professional dels arquitectes Artigues & Sanabria com a cap de projectes, fins a l’any 2002 desenvolupant  projectes d'edificis de diferen índole.

L’any 2002 s’incorpora a TAC  -Eduard Gascón- col·laborant en el desenvolupament de diversos edificis d’oficines i habitatges fins a finals de 2004, data en que inicia la seva col·laboració al despatx dels arquitectes Enric Batlle i Joan Roig com a tècnica assessora en instal·lacions.

Des de octubre de 2005 desenvolupa la seva carrera professional com a arquitecte en despatx propi junt a Héctor Jala, i a més col·laborant ocasionalment amb altres arquitectes. i realitzant projectes d'instal·lacions per a d'altres despatxos i rebent formació per especialitzar-se en Eficiència Energètica, Sostenibilitat,  Auditories Energètiques i Certificacions Energètiques.